هوشمند سازی بیمارستان
ارتقا کیفیت خدمات سلامت با بیمارستان مجهز به سیستم های هوشمند ، نیاز زندگی امروزی

بيمارستان هوشمند، فناورى های ديجيتال و ىسيستم های مبتنی بر این فناوری ، ابعاد مختلف زندگى ما را تحت تاثير خود قرار داده است . گويى هر مکان و هر مقوله ای که در آن رد پایی از فناوری دیجیتال یافت نشود با دنیای امروز و مدرن  بیگانه است .

یکی  از حوزه هاي که  تحت تاثیر فناور هاى ديجيتالى شاهد  پيشرفت چشمگيربوده، حوزه سلامت و درمان است . استفاده از سيستم های مبتنى  بر این فناورى های دیجیتال و سیستم ها و ابزار هایی که عنوان هوشمندی را با خود یدک میکشد، نقش موثری در بهبود فرایند تشخیص و درمان بیماری های مختلف داشته است ، بنابراین شاید با توجه بر این که کادر درمانی و بیماران برای استقبال از فناوری امادگی لازم را پیدا کرده اند وقت ان رسیده است که بیمارستان ها هم به سیستم های دیجیتال مجهز شوند.حضور فناوری های دیجیتال در بیمارستان های اینده بدون تردید نوید بخش ورود به عصری جدید در حوزه پزشکی می باشد .

در یک بیمارستان هوشمند می توان به بهترین نحو و کوتاهترین زمان ممکن، بین بیمار و بخش های مختلف بیمارستان ارتباط برقرار نمود و به در خواست و تقاضای بیمار رسیدگی کرد. بهبود کيفيت ارائه خدمات باليني و افزايش سطح سلامت با بهره گيري از سيستم هاي پيشرفته وذخیره اطلاعاتي بيماران، نظير پرونده الکترونيک سلامت (EHR)، پرونده الکترونيک پزشکي (EMR)ميسر خواهدشد. این امر ضمن رعایت دقیق موارد بیمارستانی، با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته و کاربردی، هر آنچه در خصوص بیماری نیاز است را برروی یک مانیتور کاملا لمسی و به صورت نوشتاری و گرافیکی و به زبان مادری بیمار در اختیار وی قرار می دهد

با توجه به اینکه این سیستم  حاوی اطلاعات و درخواست های مورد نیاز می باشد، می توان در مکانهای خاص (مانند بالاسر بیمار و یا محل های مورد نظر) نصب نمود تا افراد بتوانند اطلاعات و درخواست های مورد نیاز پزشکی را از آن طریق نیز دریافت نمایند. پیاده سازی یک سیستم هوشمند در بیمارستان باعث ایجاد حس آرامش واعتماد و نیز سهولت در دریافت سرویسهای عمومی و اختصاصی در بیمارستان و درنتیجه واکنشهای مثبت در جهت بهبود بیماری و شادابی بیمار خواهد شد.همچنین این سیستم می تواند، ارتباط بین بخش های مختلف بیمارستان باهم را در سریعترین زمان ممکن برقرار سازد.

سیستم هوشمند

امکاناتی که سیستم هوشمند در اختیار بیمار می تواند قرار دهد

1-ارائه هرگونه اطلاعات مربوط به مشخصات بیمار، وضعیت بیمار و بیماری وی
2- امکان مشاهده و کنترل شرايط محيطي توسط خود بيمار (وضعیت تخت،دما، روشنايي، بازشده گي پرده ها، موسيقي و….
3- ارائه نکات لازم و دستورالعمل های پزشکی و نیز مراقبتهای پرستاری
4- ارتباط با بخش های مختلف بیمارستان در ساعتی خاص برای رسیدگی به وضع بیمار و تجویز دارو
5- ارائه اطلاعات عمومی لازم همراه با توصیه های پزشکی
6- صرفه جویی کاملا مشهود در وقت و مصرف انرژی و سرعت و دقت بخشیدن به امور بیمارستان
7- امکان ایمن سازی قسمت های مختلف بیمارستان (دوربین های مداربسته، سیستم کنترل دسترسی به اتاق های خاص، سیستم تشخیص هویت افراد (RFID)و …)
8- بهینه سازی مصرف انرژی ساختمان بیمارستان با کنترل هوشمند دما و روشنایی قسمت های مختلف
9- کنتــرل هوشــمند شــرایط محیطــی وبهداشــتی در قســمتهای مختلــف بیمارسـتان (اتـاق عمـل، اتـاق مراقبتهای ویـژه، بخشهـای بیمارسـتان و اتـاق بیمار)
10- کنترل هوشـمند سیسـتمهای تاسیسـاتی و هواســازهای بهداشتی

نیاز بیمار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *